Tjänster

På Store & Save kan du som kund ta del av såväl korttids- som långtidsmagasinering. Vi tillhandahåller dig med en personlig bricka tillsammans med en unik kod, efter det har du fritt tillträde till dina förvarade objekt varje dag mellan sex på morgonen och tio på kvällen. Året runt. Vår magasineringstjänst kan användas till att fylla många funktioner; allt ifrån komplement till privata förvaringsenheter till ett extra garage för motorcykel, däck eller liknande över vintern. Det är inte helt ovanligt att företag använder sig av Store & Save's magasinering som alternativ till den sedvanliga, och snäppet dyrare, lagerlokalen.

Vi på Store & Save är stolta över att kunna erbjuda dig de fördelaktigaste priserna på marknaden idag (du kan läsa mer om våra fasta priser under "Priser" i menyn). Blev du nyfiken nu? Tveka då inte att kontakta oss vid eventuella frågor och önskemål. Vårt kontor håller öppet varje vardag mellan 8 och 16 och har växelfri telefontid hela dagen. Vill du istället kontakta oss via mail kan du använda dig av formuläret på Kontakta oss-sidan - så hör vi av oss till dig så fort vi bara kan.

Kompletterande tjänster - för maximal fullservice

Som företag vill vi alltid kunna skryta med att vi ger våra kunder det där lilla extra. Körsbäret på toppen av glassen, om ni så vill. Det är av den anledningen som vi, som en komplettering till vår populära magasineringstjänst, även erbjuder lastbilsuthyrning samt försäljning flyttmaterial (såsom flyttkartonger, paketeringstejp och andra förnödenheter). Allt för att våra kunder ska uppleva det som smidigt och effektivt att anförtro sin magasinering till oss.